PSYCHOLOOG MAASTRICHT

 

 

 

 

 

 

"VAN CHAOS NAAR FOCUS"

Dit zijn wij


ADHDcentraal is een innovatieve GGZ instelling met verschillende locaties in heel Nederland. De organisatie diagnosticeert en behandelt ADHD bij volwassenen. De cultuur binnen de organisatie is professioneel en klantgericht. Wij werken vanuit een goed gestructureerde organisatie en met een betrokken en vakkundig geschoold team. ADHDcentraal verzorgt de diagnostiek in één dag. Dit biedt voordelen voor patiënt (sneller duidelijkheid, minder lange doorlooptijden) en leidt tot betere besluitvorming omdat gedurende de diagnostiekdag het medisch team gezamenlijk aanwezig is en het benodigde overleg op de dag zelf kan worden uitgevoerd.

Onze ambitieuze organisatie staat volledig in dienst van het creëren van de optimale ‘patient journey’. Onze patiënten waarderen de toegankelijke en transparante manier van werken; de heldere onderbouwing van onze diagnostiek en de servicegerichtheid. Op Zorgkaartnederland.nl scoren wij momenteel een gemiddelde van 9.4!

 

Dit ben jij


De functie wordt gekenmerkt als een expertfunctie. Taken zijn hoofdzakelijk behandelend van aard. Doel van de functie is enerzijds het mede diagnosticeren van ADD/ADHD via het Diagnostisch Interview voor Volwassenen met ADHD (DIVA). Anderzijds is doel van de functie om patiënten met ADHD/ADD problematiek te behandelen d.m.v. cognitieve gedragstherapie en hiermee een verbeterd functioneren in het dagelijks leven van patiënten te bereiken. De psycholoog ontvangt operationeel leiding van de locatiemanager. Hiërarchisch ontvang je leiding van de directeur medische bedrijfsvoering. De psycholoog behandelt patiënten zelfstandig. De psycholoog staat onder supervisie van de verpleegkundig specialist en is niet eindverantwoordelijk voor de diagnose en de behandeling van patiënten. De psycholoog geeft de locatiemanager inzicht in de voortgang van de behandeling en de daarbij bereikte resultaten. De psycholoog heeft een vaste standplaats, maar is inzetbaar op de verschillende locaties van ADHDcentraal.

De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van het Diagnostisch Interview voor Volwassenen met ADHD (DIVA), het registreren van de resultaten in het elektronisch patiëntendossier en het geven van cognitieve gedragstherapie. Je onderhoudt wekelijks contact met de patiënten en dagelijks contact met de locatiemanager en de locatie assistent. Periodiek heb je overleg met de locatiemanager en neem je deel aan werkbegeleiding, intervisie en onderwijs. Een deel van de werkzaamheden zal online plaatsvinden, ook na corona.

Dit breng je mee

  • Je bent gediplomeerd basispsycholoog (WO niveau);
  • Je hebt een LOGO-verklaring;
  • Een afgeronde basisopleiding cognitieve gedragstherapie of de motivatie om hiermee te starten is een pré;
  • Je hebt inzicht in de werkwijze en procedures van andere specialismen, zodat afstemming mogelijk is;
  • Je hebt vakkennis van en ervaring met cognitieve gedragstherapie en het CGT protocol voor behandeling van ADHD binnen de organisatie;
  • Je hebt kennis van de DIVA;
  • Je beheerst de Engelse taal goed;
  • Je hebt affiniteit en enige ervaring met ADHD/ADD-problematiek;
  • Je bezit mensenkennis;
  • Je hebt algemene kennis van andere gedragsaandoeningen zodat comorbiditeit gesignaleerd kan worden;
  • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied;
  • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Dit bieden wij


Wij bieden een uitdagende functie in een innovatieve, dynamische omgeving. Wij bieden een jaarcontract voor 24 - 32 uur per week. Het salaris is conform cao GGZ FWG60.  Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een online leerplatform.



Kennismaken?

Wil je meer informatie over deze vacature, wens je graag een vrijblijvende kennismaking of wil je eens zien hoe het er bij ons aan toe gaat? Je bent van harte welkom!
Neem contact met één van onze recruiters op:

Brenda Bootsma +31 6 52 47 24 67
Mirjam van Golen +31 6 30 62 38 71

 

Direct enthousiast? Klik op onderstaande knop Solliciteren en stuur je motivatie en CV naar ons toe. We nemen binnenkort contact met jou op.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je al een keer eerder bij ons gesolliciteerd?
Log eerst in en klik daarna op de button Solliciteren, dan hoef je niet alles opnieuw in te vullen.